Algemene voorwaarden van de Kantoormeisjes

Kantoormeisjes.nl is onderdeel van Studio Boeijing, een eenmanszaak met KvK-nummer: 70687765. Je geeft automatisch akkoord op deze voorwaarden als je een offerte of opdrachtsvoorstel accepteert.

Informatie aanvragen
Het aanvragen van informatie of een brainstorm over wat je nodig hebt kost je niets. Als je een concrete opdracht hebt voor de kantoormeisjes, ontvang je een offerte. Pas als alle betrokken partijen akkoord zijn en de afspraken duidelijk, gaan we aan de slag. 

Offerte & betaling
Een offerte is 30 dagen geldig. Je kunt akkoord gaan per e-mail, of de offerte ondertekend terugsturen. Wanneer de offerte akkoord is, wordt de opdracht ingepland.

Het kan zijn dat er een aanbetaling van 50% nodig is, dit staat altijd in de offerte. Pas na het voldaan van deze aanbetaling wordt de opdracht ingepland. Elke factuur die je van de kantoormeisjes ontvangt, heeft een betalingstermijn van 14 dagen. De eindfactuur ontvang je bij afronding van de opdracht. 

Planning & levertijd
In overleg met jou plannen we de opdracht in en spreken we een deadline af. Heb je ergens haast bij? Laat dit duidelijk weten, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. 

Opdracht & reiskosten
De opdracht die je hebt wordt altijd in overleg uitgevoerd. Als er vragen zijn, zullen deze per e-mail of telefonisch worden besproken. Wil je face-to-face contact? We rekenen geen uren, maar wel reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,25 incl. BTW per kilometer vanaf Nieuwegein. 

Een opdracht is afgerond als we de van tevoren gemaakte afspraken zijn nagekomen en jij akkoord geeft voor afronding. Mogelijk heb je nog vragen of behoefte aan een revisie, dat valt binnen de opdracht. Wil je na afronding nog een revisie, dan worden daar mogelijk nieuwe kosten voor in rekening gebracht. 

Aansprakelijkheid & geschillen
Kantoormeisjes.nl of Studio Boeijing kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor wat er ná goedkeuring van de opdracht met de inhoud van de opdracht gebeurd. Uiteraard zijn we altijd bereid om mee te kijken als er problemen (zijn) ontstaan. 

Bij geschillen proberen we er samen uit te komen, eventueel met hulp van een derde, onafhankelijke partij.